summer catch

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Michael Tollin med skuespillerne Brian Dennehy, Freddie Prinze Jr., Matthew Lillard, Jessica Biel fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Ryan Dunne er en ung mand fra Cape Cod, der pludselig får en længe ventet chance for at vise, hvad han kan på det lokale baseball-hold. Til trods for sit talent er han ikke som de andre håbefulde talenter, eftersom de fleste på holdet allerede er tæt på at få kontrakter i Major League, og har rige forældre til at hjælpe sig. Ryan har en mere ordinær baggrund og vil gøre alt, for den chance han har fået, men så dukker den smukke Tenley Parrish op. Tenleys far har midlertidig ingen planer om at lade de to unge være sammen, da Ryan i hans øjne ikke er god nok til datteren. Ryan Nægter dog at lade disse chancer gå fra sig.

summer catch

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel summer catch
Instruktør Michael Tollin, Mike Tollin
Udgivelsesår 2001
Tags Kærlighed(love), Beach, Sport, Romance, baseball, bikini, Flashback, part(party), sommer(summer), pool
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film