by the sea

Er en Romantik, Drama film instrueret af Angelina Jolie med skuespillerne Aldo Buontempo, Bjorn Kubin, Penny Dix, Arcadia Vodka fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
189 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
189 kr Altid Se nu

Plot

'By the Sea' foregår i 70erne og handler om et smuldrende ægteskab. Den tidligere danser Vanessa og hendes mand, forfatteren Roland, rejser rundt i Frankrig, mens de krampagtigt forsøger at holde fast i de følelser, de engang nærede for hinanden. Afstanden vokser sig større og større, og da parret slår sig ned i en lille havneby, begynder de hver især at blive tiltrukket af andre mennesker

by the sea

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel by the sea
Instruktør Angelina Jolie
Udgivelsesår 2015
Tags ulykke(unhappiness), kvinde direktør(woman director), Hotel, 1970s, sorg(grief), rejse(travel), Frankrig(france), ægteskab problemer(marriage problems)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film