Storbyens små mirakler

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Wayne Wang med skuespillerne Maddie Corman, Natasha Richardson, Stanley Tucci, Annika Pergament fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En enlig mor (Jennifer Lopez) arbejder som tjenestepige på et luksushotel på Manhattan. Hun er opsat på at give sin søn en god fremtid og arbejder hårdt. En dag bliver hun forvekslet med en hotelgæst af en flot politiker (Ralph Fiennes), og de tilbringer en magisk aften sammen. Da hendes sande identitet kommer for en dag, begynder det at gå skævt.

Storbyens små mirakler

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Maid in Manhattan
Instruktør Wayne Wang
Udgivelsesår 2002
Tags Hotel, enkelt mor(single mother), politiker(politician), fejl identitet(mistaken identity), klasse forskelle(class differences), tjenestepige(maid), rigdom forskelle(wealth differences), offentlige forbindelser(public relations), tjenestepige ensartet(maid uniform), Hotel Kontorassistent(hotel clerk)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film