Far Til Fire I Højt Humør

Er en Familie film instrueret af Ib Mossin med skuespillerne Eli Benneweis, Bo Andersen, Aase Werrild, Buster Larsen fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Lille Per vinder en campingvogn, hvorefter familien sammen med onkel Anders drager ud i den danske sommer. Undervejs møder de cirkus Benneweis. Da Anders kender direktøren slår de sig sammen med Benneweis. Desværre tager fru Sejersen også på ferie og erobrer snart campingvognen. Lille Per får dog vanen tro en helteopgave. Han redder elefantpasseren, Ida og alle billetindtægterne inden en tyv stikker af med pengene.

Far Til Fire I Højt Humør

Detaljer

Genre Familie
Originaltitel Far til fire i højt humør
Instruktør Ib Mossin
Udgivelsesår 1971
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere