The OH in Ohio

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Billy Kent med skuespillerne Liza Minnelli, Danny DeVito, Paul Rudd, Mischa Barton fra 2006

Sammenlign priser

Køb
69 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Priscilla Chase har alt: Et perfekt job, et perfekt hus og en perfekt mand. Det eneste, der ikke er helt i top er hendes sexliv. Under overfalden er Priscilla derimod langt fra lykkelig. Hendes ellers perfekte ægtemand kan nemlig ikke tilfredsstille hende i soveværelset. Da han forlader hende for en ung studine, nægter Priscilla dog at lade sig slå ud. I stedet sætter hun ud på en rejse for at løse sine problemer. Hun opsøger en sexterapeut, som kommer til at lede hende i en noget uventet retning.

The OH in Ohio

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel The Oh in Ohio
Instruktør Billy Kent
Udgivelsesår 2006
Tags Kærlighed(love), Køn(sex), nøgenhed(nudity), utroskab(adultery), stof(drug), bikini, utroskab(infidelity), lesbisk(lesbian), depression, natklub(nightclub), fornøjelse(pleasure), orgasme(orgasm), Lust, løfte(promise), Guru, terapi(therapy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film