Ratchet & Clank

Er en Action, Animation film instrueret af Jericca Cleland med skuespillerne Paul Giamatti, Bella Thorne, Jim Ward, James Arnold Taylor fra 2016

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Ratchet og Clank fortæller historien om to usandsynlige helte som de kæmper for at stoppe en nederdrægtig rumvæsen ved navn formand Drek som planlægger at ødelægge hver planet i Solana galaksen. Ratchet og Clank finder et farligt våben i stand til at ødelægge hele planeter. De slå sig sammen med et hold af farverige helte kaldet de galaktiske Rangers for at redde galaksen. Undervejs vil de lære om heltemod, venskab, og vigtigheden af at opdage sin egen identitet.

Ratchet & Clank

Detaljer

Genre Action, Animation
Originaltitel Ratchet & Clank
Instruktør Jericca Cleland, Kevin Munroe
Udgivelsesår 2016
Tags kvinde direktør(woman director), bedste ven(best friend), Alien, karakter Navn i titel(character name in title), komedie(comedy), besparelse den verden(saving the world), rumskib(spaceship), robot, Sjov(funny), udenjordisk teknologi(extraterrestrial technology), baseret på video spil(based on video game), lodne(furry), skøre Gadgets(wacky gadgets), rumskib mekaniker(spaceship mechanic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film