Stolthed og Fordom

Er en Romantik, Drama film instrueret af Joe Wright med skuespillerne Penelope Wilton, Tamzin Merchant, Brenda Blethyn, Donald Sutherland fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu

Plot

Fru Bennet har opdraget sine fem døtre ? Jane Elizabeth, Mary, Kitty og Lydia ? med det eneste formål at få dem gift med en velhavende mand, som kan støtte familien. Datidens arveregler dikterer, at familiens hus vil blive arvet af en fjern fætter, når hr. Bennet dør.

Stolthed og Fordom

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Pride & Prejudice
Instruktør Joe Wright
Udgivelsesår 2005
Tags bachelor, frier(suitor), fordomme(prejudice), georgisk(georgian), stolthed(pride), 18 århundrede(18th century), modsætninger tiltrække(opposites attract)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film