den sidste hindring

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af Anders Øvergaard med skuespillerne Julie Nordhuus, Victor Haugen Kristiansen, Elise Strømberg Mærlie, Marthe Vonheim fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Teenageren Ida har ingen bekymringer i livet. Hun er populær i skolen og lever for at shoppe med hendes bedste veninde Karoline. Men pludselig bekendtgør Idas mor, at familien skal flytte. Ida hader at skulle skilles fra sine veninder og situationen bliver kun værre, da hun opdager, at hun skal bo på landet sammen med tabere, der aldrig har hørt om make-up eller mode. Ida har kun et ønske - at tage tilbage til storbyen - men et dramatisk møde med hesten Kehilan forandrer alt.

den sidste hindring

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama
Originaltitel den sidste hindring
Instruktør Anders Øvergaard
Udgivelsesår 2011
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere