A Street Cat named Bob

Er en Familie , Biografi, Komedie film instrueret af Roger Spottiswoode med skuespillerne Caroline Goodall, Rob Jarvis, Anthony Stewart Head, Ben Deery fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
109 kr Altid Se nu

Plot

James er hjemløs og tjener til dagen og vejen som gademusikant. Han er også afhængig af hårde stoffer. Heldigvis er der folk omkring ham, der er klar til a hjælpe, så James får sin egen lejlighed og en chance for at starte forfra. Så møder han katten Bob. Bob er kommet til skade, så James hjælper ham, men derefter nægter katten at forlade ham. Bob følger med ham på 'jobbet' og hjælper James til at få mere opmærksomhed, og snart begynder selv medierne at interessere sig for den usædvanlige historie.

A Street Cat named Bob

Detaljer

Genre Familie , Biografi, Komedie, Drama
Originaltitel A Street Cat Named Bob
Instruktør Roger Spottiswoode
Udgivelsesår 2016
Tags baseret på roman(based on novel), biografi(biography), kat(cat), afhængighed(addiction), stof narkoman(drug addict), inddrive stof narkoman(recovering drug addict), menneskelige dyr forholdet(human animal relationship), moralske transformation(moral transformation), street musiker(street musician), gadegøgler(busker), uheldig(unlucky)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere