den korte sommer

Er en Krig, Diverse, Drama film instrueret af Edward Fleming med skuespillerne Bo Jeppesen, Ghita Nørby, Bodil Udsen, Karl Stegger fra 1976

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Hvordan bærer man sig ad med at fortælle sin lille dreng, at hans far har fundet en anden dame, og at han ikke kommer hjem til dem mere ? Netop denne situation står Kirsten (Ghita Nørby) i, efter hendes ægteskab er blevet opløst. Sammen med sønnen Birger (Casper Björk), tager hun hjem til faderen (Ole Larsen) og moderen (Bodil Udsen) i fødebyen Hjørring for at slikke sine sår. På vejen hjem, ombord på Aalborgbåden, gør Kirsten en aldrende Barons (Ove Sprogøe) bekendtskab. Ved ankomsten til Hjørring møder Kirsten en gammel skolekammerat Jørgen (Leif Lauridsen). Han har altid været lidt småforelsket i hende. Jørgen og Birger bliver hurtigt gode venner. Jørgen, som er strandfoged, inviterer Birger med på sin rute, for, som han siger, "Der er meget at holde øje med - stranden, klitterne og redningsbåden". Han har også en gård og en rugemaskine til at udruge kyllinger med.

den korte sommer

Detaljer

Genre Krig, Diverse, Drama
Originaltitel den korte sommer
Instruktør Edward Fleming
Udgivelsesår 1976
Tags forbudt Kærlighed(forbidden love)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere