The Hottest State

Er en Romantik, Musik, Drama film instrueret af Ethan Hawke med skuespillerne Mark Webber, Catalina Sandino Moreno, Laura Linney, Alexandra Daddario fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

William er en ung skuespiller, der er fl yttet til New York med drømmen om den helt store skuespillerkarriere. På en bar møder han den smukke Sarah (Catalina Sandino Moreno), der skriver sine egne sange og synger i et band. De forelsker sig hovedkulds og efter få dage fl ytter hun ind i hans lejlighed. Men kærligheden er en flygtig størrelse og efter en kort periode i den syvende himmel trækker Sarah sig tilbage og efterlader William ulykkeligt forelsket og forvirret. I sin desperate søgen efter kærlighed konfronterer William sin egen fortid og den far (Ethan Hawke), der forlod familien.

The Hottest State

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Drama
Originaltitel The Hottest State
Instruktør Ethan Hawke
Udgivelsesår 2006
Tags Kærlighed(love), Køn(sex), nøgenhed(nudity), indie, seksualitet(sexuality), Texas, vrede(anger), uafhængige film(independent film), skuespiller(actor), musiker(musician)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film