Livid

Er en Fantasy, Gyser film instrueret af Alexandre Bustillo med skuespillerne Chloé Coulloud, Jérémy Kapone, Catherine Jacob, Marie-Claude Pietragalla fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En mareridtsagtig skæbnefortælling om den unge pige Lucie, der sammen med et par venner, bryder ind i et mørkt og labyrintisk palæ, hvor der bor en syg, gammel og meget velhavende kvinde, der våger over en grum hemmelighed. Instruktør-makkerparret Bustillo & Maury blev verdenskendte blandt skrækfans, da de tilbage i 2007 hittede med den blodige og gennemført ubehagelige film Inside. Med Livid slår de fast med syvtommersøm, at de hører til blandt den absolutte elite inden for fransk nybølge-horror og samtidig har et godt greb i den overnaturlige genre.

Livid

Detaljer

Genre Fantasy, Gyser
Originaltitel Livide
Instruktør Alexandre Bustillo, Julien Maury
Udgivelsesår 2011
Tags overnaturlige(supernatural), vampiros
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film