Walter og Trofast: Det store grøntsagskup

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Steve Box med skuespillerne Nigel Pilkington, Vincent Ebrahim, Mark Gatiss, Edward Kelsey fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Da byens prisbelønnede grøntsager begynder at forsvinde, må den osteelskende opfinder Walter og hans hund Trofast fange den store, mystiske og meget behårede tyveknægt!

Walter og Trofast: Det store grøntsagskup

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation
Originaltitel Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit
Instruktør Steve Box, Nick Park
Udgivelsesår 2005
Tags hund(dog), konkurrence(competition), Stop motion animation, animation, vegetabilsk(vegetable), kanin(rabbit), Contest, haven(garden), skadedyr kontrol(pest control), Giant vegetabilsk(giant vegetable), (wallace & gromit), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film