Mig Før Dig

Er en Romantik, Drama film instrueret af Thea Sharrock med skuespillerne Joanna Lumley, Emilia Clarke, Ben Lloyd-Hughes, Muzz Khan fra 2016

Sammenlign priser

Køb
69 kr. for Altid
159 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
159 kr Altid Se nu

Plot

'Mig før dig' handler om den ubeslutsomme Lou Clark, der driver fra det ene job til det andet for at få økonomien til at hænge sammen. En dag bliver hun tilbudt et job som plejerske for den unge forretningsmand Will Traynor, der har mistet førligheden i en ulykke. Will er blevet et kynisk menneske uden livsglæde, men da Lou dukker op, viser hun ham, at livet trods alt er værd at leve, og sød musik opstår mellem det unge par. Dramaet er baseret på Jojo Moyes' roman af samme navn, og Moyes har også skrevet manuskriptet i samarbejde med skribenterne bag ungdomsfilmen En flænge i himlen. Både sygdomstemaet, det romantiske udgangspunkt og den unge målgruppe kæder de to film sammen.

Mig Før Dig

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Me Before You
Instruktør Thea Sharrock
Udgivelsesår 2016
Tags England, kvinde direktør(woman director), ulykke(accident), baseret på roman(based on novel), baseret på bog(based on book), depression, kørestol(wheelchair), lille by(small town), romantisk drama(romantic drama), deaktiveret(disabled), vicevært(caretaker), pårørende(caregiver), tyve noget(twenty something), døde udgangen job(dead end job)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film