For the Money

Er en Thriller, Drama film instrueret af D.J. Caruso med skuespillerne Craig Veroni, Charles Carroll, Ralph Garman, Denise Galik fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Brandon Lane har været god til at spille amerikansk fodbold, men en dag knuser en skade hans karrieredrømme. Brandon har samtidig en fantastisk evne til at forudsige resultater og bliver defor hurtigt nøglemedarbejder i Walter Abrahams bookmakervirksomhed. Brandon og Walters samarbejde udvikler sig til et far-søn forhold, men kan det stå distancen, når der er millioner af kroner indblandet?

For the Money

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Two for the Money
Instruktør D.J. Caruso
Udgivelsesår 2006
Tags Sport, bet, karriere(career), grådighed(greed), fodbold afspiller(football player), inspireret af en True historie(inspired by a true story), amerikansk fodbold afspiller(american football player)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film