Storbydrømme

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Kevin Smith med skuespillerne George Carlin, Jason Biggs, Liv Tyler, Jason Lee fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Ollie Trinkie har alt det, en mand kan ønske sig. En fabelagtig karriere, et smukt hjem, og en smuk og elsket hustru, der venter deres første barn. Men hans hustru dør under fødslen, forandres Ollies liv med en håndevending. Han tvinges til at sige farvel til sit sorgløse liv på Manhattan til fordel for en afdæmpet tilværelse i New Jersey. Sammen med datteren, Gurtie er han flyttet ind hos sin far, og livsstilen er alt andet end spændende for den gode Ollie, lige indtil han møder og forelsker sig i Maya.

Storbydrømme

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Jersey Girl
Instruktør Kevin Smith
Udgivelsesår 2004
Tags datter(daughter), tab af kone(loss of wife), yuppie
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film