The Rules of Attraction

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Roger Avary med skuespillerne Swoosie Kurtz, Fred Savage, Jay Baruchel, Thomas Ian Nicholas fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Vi befinder os på Camden college i New England i 1980-erne. Sean Bateman er studerende, og så sælger og køber han narkotika. Studenten, Sean Bateman, som også sælger og køber stoffer, skylder vennen Rupert Guest en masse penge. Desuden har han sex med så godt som alle, blot de er af det modsatte køn. Lauren Hynde er jomfru, og hun har tænkt sig at vie sig til sin kæreste Victor - og kun ham. Victor er på rundrejse i Europa, men Lauren er ikke den eneste, der ser frem til hans hjemkomst - det gør hendes værelseskammerat Lara også. Og så er der den biseksuelle Paul Denton, der egentlig var forelsket i Mitchell. Livet er med andre ord ikke enkelt for vennerne Lauren, Paul og Sean, der fordriver tiden med sex, stoffer og rock and roll.

The Rules of Attraction

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel The Rules of Attraction
Instruktør Roger Avary
Udgivelsesår 2002
Tags indie, flere historier(multiple storylines), Kærlighed trekant(love triangle), uafhængige film(independent film), mave knappen(belly button), flere fortællere(multiple narrators)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film