Laksefiskeri i Yemen

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Lasse Hallström med skuespillerne Tom Mison, Catherine Steadman, Rachael Stirling, Kristin Scott fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Fiskerieksperten Dr. Alfred Jones lever et liv i stille frustration. Hjemme ignoreres han af sin karriereorienterede kone og på arbejdet plages han, af sin ufremkommelige chef. Hans liv tager en ny drejning, da en meget fiskeri-passioneret sheik kontakter de britiske myndigheder med henblik på at realisere sin drøm - at indføre laks i Yemens lejlighedsvis tørre flodlejer.

Laksefiskeri i Yemen

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Salmon Fishing in the Yemen
Instruktør Lasse Hallström
Udgivelsesår 2011
Tags kone mand forholdet(wife husband relationship), ørken(desert), oversvømmelse(flood), bureaukrati(bureaucracy), arabiske(arab), Dreamer, offentlige forbindelser(public relations), laks(salmon), Yemen, mangler i handling(missing in action)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film