Frida

Er en Romantik, Drama film instrueret af Julie Taymor med skuespillerne Saffron Burrows, Geoffrey Rush, Omar Rodríguez, Diego Luna fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Frida Kahlos liv omsat til film. Den mexikanske kunstner levede et hårdt liv og havde et indviklet, men langt forhold til sin læremester og ægtemand, Diego Rivera. Frida og Diego var kendte for deres kærlighed til hinanden og til det mexikanske folk. De var fremstående figurer under den mexikanske revolution og også i det blomstrende kunstnermiljø, der efterfølgende slog rødder i Mexico.

Frida

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Frida
Instruktør Julie Taymor
Udgivelsesår 2002
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), kvinde direktør(woman director), handicappede person(handicapped person), maler(painter), deaktiveret(disabled)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film