Brokeback Mountain

Er en Romantik, Drama film instrueret af Ang Lee med skuespillerne Marty Antonini, Jake Gyllenhaal, Anna Faris, Dave Trimble fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

I 1963, hyres to unge mænd som kreaturpassere i bjergene i Wyoming. I løbet af de lange måneder i isolation, knyttes et usædvanligt bånd mellem de to mænd - et bånd, som de kun selv er svagt bevidste om, indtil en aften, hvor det udvikler sig til et intimt møde. Da sæsonen i bjergene slutter, går de ver til sit, men herefter indser de den sande dybde i deres følelser for hinanden. Og med dette startes en affære af kærlighed, begær og komplikationer, som strækker sig over 19 år af deres liv - 19 år med ægteskab, børn og samfundets store forventninger til, hvad det vil sige at være en mand.

Brokeback Mountain

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Brokeback Mountain
Instruktør Ang Lee
Udgivelsesår 2005
Tags datter(daughter), hemmelighed Kærlighed(secret love), ægteskab krise(marriage crisis), bøsse(gay), landskab(countryside), homofobi(homophobia), tab af elsker(loss of lover), Wyoming, Rodeo, far mord(father murder), hesteryg ridning(horseback riding), intolerance, bøsse Køn(gay sex), Cowboys, Star krydsede elskere(star crossed lovers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film