Tuck Everlasting

Er en Romantik, Familie , Fantasy film instrueret af Jay Russell med skuespillerne Victor Garber, Ben Kingsley, William Hurt, Jonathan Jackson fra 2002

Sammenlign priser

Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Den 15-årige Winnie Foster er datter i byens fineste familie. Hun får en hård opdragelse hjemme og drømmer om et friere liv uden for familieejendommens høje stakit. Med truslen om at blive sendt på opdragelsesanstalt, flygter hun ud i den store skov nær hjemmet. Der møder hun Jesse Tuck, som bærer på en utrolig hemmelighed – han og hans familie er udødelige efter at have drukket af en magisk kilde. Winnie og Jesse forelsker sig dybt i hinanden og snart står Winnie overfor valget at vende hjem – eller leve for evigt sammen med Jesse...Tuck Everlasting er baseret på Natalie Babbitts prisbelønnede roman med samme navn. Det er en varm og romantisk film om den første store kærlighed og menneskers evige spørgsmål om tidens gang og livets mening.Alexis Bledel får en meget lovende spillefilmsdebut i rollen som Winnie Foster og Jesse Tuck spilles af Jonathan Jackson. I andre roller ses blandt andre Oscar-vinderne Sissy Spacek, William Hurt og Ben Kingsley.

Tuck Everlasting

Detaljer

Genre Romantik, Familie , Fantasy, Drama
Originaltitel Tuck Everlasting
Instruktør Jay Russell
Udgivelsesår 2002
Tags skov(forest), baseret på roman(based on novel), teenage Pige(teenage girl), Woods, hemmelighed(secret), udødelighed(immortality), teenage knuse(teenage crush), mystisk fremmed(mysterious stranger), teenage Dreng(teenage boy), springvand af ungdom(fountain of youth)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere