Prinsessen og frøen

Er en Familie , Fantasy, Animation film instrueret af John Musker med skuespillerne Michael Colyar, Bruno Campos, Kevin Michael Richardson, Terrence Howard fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
169 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
169 kr Altid Se nu
- Dansk
169 kr Altid Se nu

Plot

En frø-prins, der er desperat for at blive til menneske igen og et skæbnesvangert kys, der leder dem begge ud på et forrygende eventyr i Louisianas betagende, men også berygtede sumpe. Med PRINSESSEN OG FRØEN leverer Disney en respektfuld hyldest til den klassiske håndtegnede animation, ledet af stjerneholdet John Musker og Ron Clements og med musik af den Oscar®vindende komponist, Randy Newman.

Prinsessen og frøen

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Animation
Originaltitel The Princess and the Frog
Instruktør John Musker, Ron Clements
Udgivelsesår 2009
Tags Kys(kiss), prinsesse(princess), Walt Disney, baseret på roman(based on novel), duringcreditsstinger, baseret på bog(based on book), animation, Voodoo, baseret på fe fortælling(based on fairy tale), Firefly, Cajun, store drømme(big dreams), frøen Prins(frog prince), charlatan
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film