Miss Julie

Er en Romantik, Drama film instrueret af Liv Ullmann med skuespillerne Jessica Chastain, Nora McMenamy, Colin Farrell, Samantha Morton fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Frøken Julie er overklassekvinden som en midsommernat i slutningen af 1800-tallet forfører sin fars tjener. Hun er hovmodig og ude efter at ydmyge, han er poleret, men rå. Vi bliver vidne til en brutal og flirtende magtkamp mellem de to hovedpersoner, som føres sammen af fælles afsky og tiltrækning.

Miss Julie

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Miss Julie
Instruktør Liv Ullmann
Udgivelsesår 2014
Tags Kærlighed(love), kvinde direktør(woman director), 19. århundrede(19th century), betjent(valet), Kærlighed trekant(love triangle), irsk(irish)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film