Rekrut 67 Petersen

Er en Familie , Komedie film instrueret af Poul Bang med skuespillerne Svend Petersen, Ib Schønberg, Buster Larsen, Gunnar Lauring fra 1952

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det hele sker i løbet af to dage og - naturligvis - og i særdeleshed - to nætter. En ganske almindelig pige roder sig - på grund af et lidt for stort hjerte - ind i en masse forviklinger, som bringer hende ud for prøvelser og fristelser, hun ikke kan ordne uden ved de små hvide løgnes og forstillelsens hjælp. Hun klarer omtrent alle skær, men mister sit hjerte.

Rekrut 67 Petersen

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Rekrut 67, Petersen
Instruktør Poul Bang
Udgivelsesår 1952
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere