The House Bunny

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Fred Wolf med skuespillerne Emma Stone, Sarah Mason, Anna Faris, Colin Hanks fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Da Playboy-modellen Shelley Darlington smides ud af huset, bliver hun en kvinde uden et land – indtil hun møder pigerne fra Zeta Alpha Zeta.

The House Bunny

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel The House Bunny
Instruktør Fred Wolf
Udgivelsesår 2008
Tags nøgenhed(nudity), graviditet(pregnancy), bikini, Playboy, Jomfru(virgin), College, part(party), fængsel(jail), Yoga, kostume(costume), sorority, bil vask(car wash), model, broderskab(fraternity), løfte(pledge)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film