Strawberry Days

Er en Romantik, Drama film instrueret af Wiktor Ericsson med skuespillerne Magnus Schmitz, Torkel Petersson, Kaj Lysell, Jake Jedrzejewski fra 2017

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Umulig kærlighed hører ikke kun fortiden til. Selvom vi skriver 2018, findes der fordomme og forhindringer over alt. Det må den 15-årige Wojtek (Stanislaw Cywka) fra Polen sande i den prisvindende ”Strawberry Days”. I en skramlekasse rejser han med sine forældre fra Polen til Sverige for at plukke jordbær. Mens han udfører det slidsomme og underbetalte arbejde, møder Wojtek landmandens datter Anneli (Nelly Axelsson). Til at begynde med er hun kølig, men snart opstår der varme følelser. De mødes i tide og utide - men i smug - da de begge ved, at omgivelserne ikke vil acceptere deres forhold.

Strawberry Days

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Jordgubbslandet
Instruktør Wiktor Ericsson
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere