abevej 64 - historien om pernille pindsvin

Er en Familie , Animation film med skuespillerne Bob Saker, Dan Russell, Keith Wickham, Adrienne Posta fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
49 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Indeholder afsnittene: Historien om Joyes vand-plaske-pyt, Historien om Elsebeths små hjælpere, Historien om samarbejdsstenene, Historien om Kaspers dårlige tænder, Historien om Pernille Pindsvin. Lucy er en 7-årig pige, der bor lige ved siden af en Zoologisk Have - på Abevej 64. Hver aften får hun fortalt en historie af dyrene. Vi møder bl.a. giraffen Georgina, elefanten Nelson, aberne Kilde og Vilde, bjørnen Boris og flodhesten Molly. Tegnefilmene lægger vægt på venskab og pligter. Hver gang en historie er fortalt færdig, diskuteres moralerne i historien, hvorefter det fastslås at nu er det sengetid! Geogina putter Lucy i hendes seng - ind gennem soveværelsesvinduet.

abevej 64 - historien om pernille pindsvin

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel abevej 64 - historien om pernille pindsvin
Udgivelsesår 2008
Tags

Anmeldelser

Skuespillere