The Prince & Me

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Martha Coolidge med skuespillerne John Bourgeois, James Fox, Miranda Richardson, Eliza Bennett fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Julia Stiles spiller Paige, en medicinstuderende fra Wisconsin. Hun er godt i gang med sine studier, og har sådan set planlagt resten af sit liv. Edward, Danmarks kronprins, er ikke specielt vild med tanken om at skulle blive konge, og i et forsøg på at lægge afstand til sine forpligtelser, rejser han en tur til Wisconsin hvor han begynder at gå på universitetet. Det samme universitet som også Paige går på. Edward udgiver sig imidlertid for at være Eddie, en ganske almindelig fyr. Og da Paige og Eddie træffer hinanden, forelsker de sig omgående! Spørgsmålet er imidlertid hvad der sker, da Paige opdager hvem Edward i virkeligheden er.

The Prince & Me

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel The Prince & Me
Instruktør Martha Coolidge
Udgivelsesår 2004
Tags kvinde direktør(woman director), Prins(prince), faldende i Kærlighed(falling in love), College, studerende(student), romantisk komedie(romantic comedy), hemmelighed identitet(secret identity), Wisconsin, beskedenhed(modesty), unge voksen(young adult)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film