Gabriel

Er en Action, Fantasy film instrueret af Shane Abbess med skuespillerne Goran D. Kleut, Kevin Copeland, Samantha Noble, Johan Earl fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Den udstødte engel Sammael regerer mellem himmel og jord med mørke. Han overdænger den mørke og trøstesløse by med synd, vold og ondskab med hjælp fra sin onde, pistolbevæbnede elitestyrke. Sammaels sejr er overvældende, indtil den sidste af himlens syv ærkeengle, Gabriel, melder sin ankomst. Den unge, stærke Gabriel har været den mægtigste kriger lige siden hans forgænger, Michael, forsvandt. Det varer ikke længe, før det lykkes den modige og kompetente Gabriel at blive en trussel mod Sammael og hans onde følgesvende og frelse Jade, den tabte engel med et hjerte af guld. Men Sammael har en trumf i ærmet - hemmeligheden om sin egen fortid, som, hvis den blev afsløret, kunne ødelægge Gabriel for evigt.

Gabriel

Detaljer

Genre Action, Fantasy
Originaltitel Gabriel
Instruktør Shane Abbess
Udgivelsesår 2008
Tags sagen af liv og død(matter of life and death), ærkeengel Gabriel(archangel gabriel), God og Dårlig(good and bad), himlen(heaven), helvede(hell)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere