Some Freaks

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Ian MacAllister-McDonald med skuespillerne Ely Henry, Marin Ireland, Lily Mae Harrington, Elise Hudson fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

Den enøjede sidsteårsstuderende Matt anses for at være en freak på sin skole. Det ændrer sig da han møder den nye pige på skolen Jill. Jill er præcis hvad Matt har brug for, hun er frygtløs, smart og skrigende morsom, og så ses hun også som en freak på grund af sin vægt. De bliver forelskede, men efter afgangseksamenen er Jill nødt til at flytte til den anden ende af landet for at starte på college. Her taber hun, til Matts store overraskelse, 20 kilo, hvilket han opdager da han kommer for at besøge hende. Mens Matt kæmper med at acceptere Jills nye krop, begynder Jill at spørge sig selv, om Matt virkelig er manden hun ønsker at komme sammen med. Som afstanden mellem dem øges, drives de på en kollisionskurs af brutalitet og tab, som tvinger dem til at indse hvem de er, hvem de var og hvem alle tror de burde være.

Some Freaks

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Some Freaks
Instruktør Ian MacAllister-McDonald, Ian MacAllister McDonald
Udgivelsesår 2016
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere