The Daniel Connection

Er en Kriminal, Thriller film instrueret af Stewart Menelaws med skuespillerne Caroline Goodall, June Brogan, Gareth Morrison, Lee Davis fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

En undergrundsjournalist bliver myrdet under efterforskning af iagttagelse af rumvæsener, og en radiovært bliver klar over, at hendes eget liv er i fare, da folk omkring hende begynder at forsvinde, og myndighederne øger kontrollen. Hun ved ikke, hvem hun skal stole på, da hun finder filmoptagelser af et hemmeligt fangecenter. Da en bekymret betjent tilbyder at hjælpe hende, bliver de samme ting ved med at rykke I forgrunden. En blanding af ældgamle mysterier og konspirationsteorier er forklædt som science fiction. Men jo mere hun graver, desto mere indser hun, at de gamle profetier, som forudsiger enden på denne verden, som vi kinder den, kan være skræmmende præcise. Denne dommedags-thriller er baseret på bestseller-dokumentaren The Daniel Project.

The Daniel Connection

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller
Originaltitel
Instruktør Stewart Menelaws
Udgivelsesår 2015
Tags

Anmeldelser

Skuespillere