wedding daze

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Michael Ian Black med skuespillerne Chuck Ardezzone, Margo Martindale, Isla Fisher, Jason Biggs fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Kan man få et ægteskab til at fungere med en pige, man aldrig har mødt? Anderson vil fri til sin kæreste, og det skal være en overraskelse. Han har skrevet et digt, de er på fin restaurant, og Anderson er klædt ud som Amor selv – med tights og englevinger! Ja, hun bliver overrasket. Faktisk så meget, at hun dør af chok! Et år efter er Anderson dårligt kommet sig over tabet, og i et sindssygt væddemål med en kammerat frier han til den første pige, han ser – som meget overraskende siger ja. Teorien om ”kærlighed ved første blik” skal på sin ultimative prøve! Jason Biggs fra ”American Pie” er tilbage i endnu en crazy, romantisk komedie, hvor slutningen måske ikke altid er lykkelig – men helt sikkert sjov! Hans uforudsete bride-to-be spilles af stortalentet Isla Fisher fra ”Wedding Crashers”.

wedding daze

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel wedding daze
Instruktør Michael Ian Black
Udgivelsesår 2006
Tags Kærlighed(love), politiet(police), ulykke(accident), servitrice(waitress), ægteskab(marriage), bryllup(wedding), Restaurant, fængsel(jail), anholdelse(arrest), tør(dare), opfinder(inventor), shopping, Lingeri(lingerie), forslag(proposal)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film