Friends with Kids

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Jennifer Westfeldt med skuespillerne Chris O'Dowd, Edward Burns, Jennifer Westfeldt, Lee Bryant fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

En komedie om en gruppe gode venner, som opdager at livet forandrer sig markant, når man får børn. De to tilbageværende single-venner bemærker den virkning børn har på vennernes indbyrdes forhold, og mener der må findes en bedre måde at gøre tingene på. De bestemmer sig for at få et barn sammen og stadig date andre. Dette ukonventionelle "eksperiment" udløser en række uventede følelser, som får alle i gruppen til at stille spørgsmålstegn ved grundlæggende koncepter som venskab, familie og ægte kærlighed.

Friends with Kids

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Friends with Kids
Instruktør Jennifer Westfeldt
Udgivelsesår 2011
Tags kvinde direktør(woman director), forholdet problemer(relationship problems), bedste ven(best friend), venskab(friendship), nye York City(new york city), bedste venner i Kærlighed(best friends in love)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film