Oskar & Josefine

Er en Familie , Fantasy film instrueret af Carsten Myllerup med skuespillerne Mikkel Konyher, Frits Helmuth, Pernille Kaae Høier, Kjeld Nørgaard fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Josefine og Oskar er taget til provinsen for at besøge Oskars mormor og morfar. De får en drømmekage med på rejsen af Josefines far. Den virker efter hensigten, for Josefine slumrer i toget og drømmer om den mystiske Thorsen, som har uanede og uhyggelige kræfter. Ved et uheld kommer Oskar og Josefine tilbage til det 17. årh. Her finder de Oskars familie og den 6-årige Kirsten, der ligger for døden. Josefine redder hende, men kommer nu selv i livsfare. Hun bliver anklaget for at være heks, og bålet venter.

Oskar & Josefine

Detaljer

Genre Familie , Fantasy
Originaltitel
Instruktør Carsten Myllerup
Udgivelsesår 2005
Tags

Anmeldelser

Skuespillere