min søsters børn når de er værst

Er en Komedie, Diverse film instrueret af Annelise Reenberg med skuespillerne Jan Priiskorn Schmidt, William Rosenberg, Ditte Søndergaard, Sigrid Horne-Rasmussen fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Sidste skoledag før sommerferien, der holdes afslutningsfest på skoleåret, hurra en lang sommerferie venter forude. Rikke har sluttet sig til rødstrømperne, og demonstrerer mod ægteskabet.

min søsters børn når de er værst

Detaljer

Genre Komedie, Diverse
Originaltitel min søsters børn når de er værst
Instruktør Annelise Reenberg
Udgivelsesår 1971
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere