pas på svinget i solby

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Sigfred Johansen, Ib Schønberg, Ludvig Brandstrup, Maria Garland fra 1940

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det gør Marianne, spillet af Berthe Qvistgaard, ikke i denne komedie, og derfor kommer hun til at tilbringe en lærerig tid i Solbys præstegård, hvor lægen (Ib Schønberg) tager sig god tid til at pleje hendes skader, mens hun kan nå at blive smålun på præsten. Sagen er nemlig den, at Marianne er en snotforkælet overklassedulle, som virkelig trænger til en lektion i sundt, dansk folkeliv på godt og ondt. Som i de bedste folkekomedier veksler lykke med sorg og i Solby er man leveringsdygtig i det hele. Endnu en velspillet film af de kompetente instruktører O'Fredericks og Lauritzen.

pas på svinget i solby

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse
Originaltitel pas på svinget i solby
Instruktør Alice O'Fredericks, Lau Lauritzen
Udgivelsesår 1940
Tags

Anmeldelser

Skuespillere