Anything Else

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Woody Allen med skuespillerne Anthony Arkin, Joseph Lyle Taylor, Jimmy Fallon, Zach McLarty fra 2003

Sammenlign priser

Køb
69 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Så er Woody Allen på banen igen! Og denne gang har han kastet sig over en ung forfatterspires skæbne. Den unge forfatter, Jerry Falk, spillet af Jason Biggs, er en ret lovende komedieforfatter. Han bor i New York, og selvom han har en lovende karriere, så er der ikke rigtigt skub i tingene! Det kunne have noget at gøre med at hans agent er komplet uduelig, og så er der en rigtig hage ved hele miseren. Hans sexede kæreste Amanda. Jerry var jublende glad da de blev kærester, men nu hvor hendes neuroser er sprunget ud i fuldt flor, er hun umulig at være sammen med! Til alt held har Jerry sin gode ven Dobel, spillet af Woody Allen.

Anything Else

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Anything Else
Instruktør Woody Allen
Udgivelsesår 2003
Tags psykoanalyse(psychoanalysis), komiker(comedian), forholdet problemer(relationship problems), rådgivning(advice), erfaring(experience)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film