Herbie - for fuld udblæsning

Er en Fantasy film instrueret af Angela Robinson med skuespillerne Peter Pasco, Thomas Lennon, Michael Keaton, Jeremy Roberts fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
109 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
109 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Herbie kører igen! Den frække folkevognsboble med sin helt egen vilje, er tilbage i sit livs form i Disneys nye komedie med fuld fart på! Lindsay Lohan (Freaky Friday, Forældrefælden), danner par med Herbie i denne komedie, der med garanti vil være et sikkert hit for alle i familien. Efter at have reddet Herbie fra at ende som skrot, sætter Maggie sig bag rattet, og sammen viser hun og den uimodståelige Herbie hvad de kan!

Herbie - for fuld udblæsning

Detaljer

Genre Fantasy
Originaltitel Herbie Fully Loaded
Instruktør Angela Robinson
Udgivelsesår 2005
Tags kvinde direktør(woman director), bil race(car race), bil(car), nuværende(present), sejr(victory), OFP 857, VW käfer(vw-käfer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film