Julekongen

Er en Fantasy film instrueret af Thale Persen med skuespillerne Emma Storvik, Oliver Eidem Nyeng, Stella Irene Stenman, André Eriksen fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Mira er dybt bekymret. Julen nærmer sig, og familien Gran er i så store vanskeligheder, at de ikke engang har råd til julepynt. Mens Kevin bruger al sin tid på at drømme om dronning Eiril og Ridderdalen, prøver Mira at skabe lidt julestemning hjemme i Sølvskoven. Så en dag bliver en forfrossen pige fundet bevidstløs i skoven. Til Mira og Kevins store forskrækkelse viser det sig at være dronning Eiril. Porten har atter åbnet sig, og onde kræfter truer endnu en gang Ridderdalen. Nu er det igen op til Mira og Kevin at redde julen, både i Ridderdalen og Sølvskoven.

Julekongen

Detaljer

Genre Fantasy
Originaltitel Julekongen: Full Rustning
Instruktør Thale Persen
Udgivelsesår 2015
Tags børn(children), fantasy, jul(christmas), eventyr(adventure)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere