Den eneste ene

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Susanne Bier med skuespillerne Niels Olsen, Helle Joof, Jan Hertz, Berrit Kvorning fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Alle er helt sikre på, hvad de vil ha', og hvem de vil ha' det med. Men skæbnens lune vil det anderledes. Lige som i virkeligheden viser det sig, at den eneste ene er en ganske anden, end den man regnede med. Niller og Lizzie vil gerne ha et barn sammen, men der er lige det med sædkvaliteten. Sus arbejder i en skønhedsklinik sammen med Stella, som bare mangler at finde en mand, men det kan vel ikke være et problem? Sus har fundet lykken sammen med Sonny. Så er der Knud, der har Bettina i baglandet, hvor kvinder bør være, for Knud ved alt om kvinder og intet om børn, bortset fra at han selvfølgelig ved lige præcis det, som Niller ikke ved, men nu får at vide af Knud. Den eneste ene er instrueret af Susanne Bier og med mere end 800.000 solgte biografbilletter kan den betragtes som en af dansk komediefilms største succeser. Filmen vandt bl.a. prisen for Bedste Film ved både Robert- og Bodil-prisuddelingerne i 2000.

Den eneste ene

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Den eneste ene
Instruktør Susanne Bier
Udgivelsesår 1999
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere