You Get Me

Er en Romantik, Thriller, Drama film instrueret af Brent Bonacorso med skuespillerne Farrah Mackenzie, Josh Banday, Taylor John Smith, Bella Thorne fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
79 kr. for Altid
109 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
- Engelsk
109 kr Altid Se nu

Plot

Tyler er vildt forelsket i sin perfekte kæreste, Ali, men efter et stort skænderi med hende ender han i armene på den sexede tilflytter, Holly, som han tilbringer en uforglemmelig nat sammen med. Næste morgen opdager han ikke kun, at Ali vil have ham tilbage, men også at Holly er begyndt på deres skole og er fast besluttet på ikke at give slip på sin nye fyr.

You Get Me

Detaljer

Genre Romantik, Thriller, Drama
Originaltitel You Get Me - Hd
Instruktør Brent Bonacorso
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere