Gigli

Er en Romantik, Komedie, Krimi film instrueret af Martin Brest med skuespillerne Christopher Walken, David Backus, Justin Bartha, Lenny Venito fra 2003

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Larry Gigli er en småkriminel herre. Han får en skønne dag besked på at kidnappe en advokats yngre bror, men den plan kommer til at gå helt i vasken! Giglis boss sender ham derfor assistance, i form af den veldrejede Ricki, en benhård gangstertøs der skal hjælpe ham med at udføre kidnapningen. Og det burde så nok også være en smal sag, hvis ikke lige der kom følelser i vejen. Den gode Gigli begynder nemlig at forelske sig i Ricki, og det er ikke nødvendigvis et klogt træk.

Gigli

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel Gigli
Instruktør Martin Brest
Udgivelsesår 2003
Tags afpresning(blackmail), mission af mord(mission of murder), nye York(new york), gangster(mobster), lesbisk(lesbian), mentalt deaktiveret(mentally disabled), kidnapper, elskere(lovers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film