thomas & vennerne - den dyre-bare last

Er en Familie , Animation film instrueret af Greg Tiernan med skuespillerne Michael Angelis, Michael Brandon, Ben Forster, Jules de Jongh fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
49 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Indeholder afsnittene: Thomas? høje ven, Charlie og Edward, Henrys sikkerhed og sundhed, Diesels særleverance, Thomas overtager kommandoen. Kom ombord alle sammen! Nu venter en tur på øen Sodor, hvor Thomas og hans venner skal levere en dyre-bar last. Her er der mange forskellige dyr. Du kan blandt andet finde giraffer, køer, fugle, kani-ner og mange andre dyr. Thomas får blandt andet en stor udfordring, når en giraf skal fragtes hen til zoo, og Percy lærer at tage mere hensyn til dyrene som er på Sodor. Følg med Thomas og alle hans venner på et fantastisk eventyr, som er fyldt med nogle af verdens vildeste dyr.

thomas & vennerne - den dyre-bare last

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel thomas & vennerne - den dyre-bare last
Instruktør Greg Tiernan
Udgivelsesår 2014
Tags (thomas & friends)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film