Lego Friends 1 (Episode 1-3)

Er en Animation film instrueret af Peder Pedersen med skuespillerne Rich Buckloid, Jessica Gee, Bob Buchholz, Wendee Lee fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
129 kr Altid Se nu

Plot

Olivia er ny i byen, og hun glæder sig meget til at få nye venner. Så hun melder sig frivilligt til at hjælpe til ved Kæledyrsmessen i Heartlake, på en stand, der finder nye hjem til kæledyr. Men en af hvalpene slipper løs og ødelægger alt det hårde arbejde, som Andrea, Emma, Mia og Stephanie har lagt i Kæledyrsmessen. Så meget for nye venner… i løbet af ganske få minutter har Olivia i stedet fået fire helt nye fjender. Der er kun én måde at gøre skaden god igen på – teamwork! Kan Olivia, Andrea, Emma, Mia og Stephanie samarbejde om at få styr på alting inden Kæledyrsmessen?

Lego Friends 1 (Episode 1-3)

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Lego Friends 1 (Episodes 1-3)
Instruktør Peder Pedersen
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film