just like heaven

Er en Romantik, Fantasy, Komedie film instrueret af Mark Waters med skuespillerne Caroline Aaron, Ivana Miličević, Rosalind Chao, Kara Hamilton fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Reese Witherspoon har hovedrollen i denne opløftende romantiske komedie. David (Mark Ruffalo) flytter ind i en ny lejlighed og glæder sig til at være herre i eget hus. Så dukker Elizabeth (Reese Witherspoon) op og påstår, at hun bor i lejligheden, men forsvinder ud i den blå luft lige for øjnene af David. Han er overbevist om, at hun er et genfærd. Hun er overbevist om, at hun er levende. Mens de forsøger at finde sandheden om Elizabeths fortid, udvikler deres forhold sig fra modvilje til romantik. Jon Heder (Napoleon Dynamite) er også på rollelisten.

just like heaven

Detaljer

Genre Romantik, Fantasy, Komedie
Originaltitel just like heaven
Instruktør Mark Waters
Udgivelsesår 2005
Tags baseret på roman(based on novel), Ghost, koma(coma), romantisk komedie(romantic comedy), arkitekt(architect), arbejdsnarkoman(workaholic), flirt, landskab arkitekt(landscape architect)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film