King Ralph

Er en Familie , Komedie film instrueret af David S. Ward med skuespillerne Niall O'Brien, Richard Griffiths, Leslie Phillips, Julian Glover fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Ved en ulykke omkommer hele kongefamilien, og efter utallige undersøgelser finder man frem til en arving: Ralph Jones. Ralph er en godmodig klaverbokser med begge ben på jorden. Hans privatsekretær Willingham er derfor nødt til at give ham et lynkursus i gode manerer. Samtidig med at Ralphs usædvanlige opførsel som konge bifaldes af befolkningen, forsøger Lord Graves at lave et komplot imod ham, i et forsøg på selv at overtage tronen. For at gøre det hele meget værre, forelsker Ralph sig i en stripper med sceneskræk, hvilket bestemt ikke falder i god jord. Den tidligere Lad Vegas entertainer har nok at se til, hvis han vil bevare sin titel og trone i denne hjertevarme komedie.

King Ralph

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel King Ralph
Instruktør David S. Ward
Udgivelsesår 1991
Tags Kongen(king), Kys(kiss), Kærlighed af ens liv(love of one's life), Kærlighed på første synet(love at first sight), Kongerige(kingdom), elskere(lovers), fisk ud af vand(fish out of water), Royal familie(royal family), dobbelt(double)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere