sunes familie

Er en Familie , Komedie, Diverse film instrueret af Hans Kristensen med skuespillerne Henrik Lykkegaard, Niels Anders Thorn, Rasmus Albeck, Erni Arneson fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Det er ferietid, men familien Andersen kan ikke finde ud af hvor de skal tage hen. At nå til enighed er ikke ligefrem det nemmeste for familien. Far (Claus Bue) vil på vildmarksferie, storesøster Anne (Sofie Lassen-Kahlke) vil med den Transsibiriske jernbane, lillebror Håkon (Rasmus Albeck) vil til langtbortistan med Anders And og mor (Vibeke Hastrup) vil til Grækenland. Isabel (Julie Nielsdotter Andresen) på 2 år vil bare have noget at spise! Sune (Per Damgård Hansen) vil til Sicilien for at se på piger. Nu er der bare det at Sune også er brændt varm på den nytilflyttede nabopige Sofie (Stephanie León), så han har det ikke nemt. Samtidig med at han prøver at imponere hende, bliver han nemlig jagtet af en ond motercykelbølle og er konstant på flugt. Fru Mikkelsen (Erni Arneson) følger med rædsel far's forsøg på at parkere en campingvogn, og det går, som hun frygtede, ud over postkassen.

sunes familie

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Diverse
Originaltitel sunes familie
Instruktør Hans Kristensen
Udgivelsesår 1997
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere