Game of Death

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Bruce Lee med skuespillerne Gig Young, Sammo Hung, Tae-jeong Kim, Mars fra 1978

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Billy Ho (Bruce Lee) er den største Fung Fu stjerne i biograferne. Alle vil have ham, inklusiv et stort firma styret af den mægtige mafiakonge Dr. Land. Han giver Billy et simpelt forretningsforslag: "Skriv under eller dø!". Men Billy nægter. Midt under en optagelse lyder der et skud. Billy udstøder et skrig og falder til jorden. Alle tror det er en del af handlingen. Men det er ikke løst krudt, Billy er blevet skudt med! Begravelsen bliver storslået. Alle hans venner og fans sørger. Men Billy er ikke død. Han har overlevet med den mindste marginal, og grubler nu på en frygtelig hævn. Han lokalisere lederen af en stor Kung Fu turnering i Macao. På Dr. Lands side findes verdens farligste mænd. På Billys side findes verdens farligste ben og hænder. Sidste runde kan begynde!

Game of Death

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel 死亡遊戲
Instruktør Bruce Lee, Robert Clouse
Udgivelsesår 1978
Tags Martial kunst(martial arts)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere