The Hallow

Er en Fantasy, Gyser film instrueret af Corin Hardy med skuespillerne Joss Wyre, Michael McElhatton, Conor Craig Stephens, Stephen Cromwell fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
119 kr Altid Se nu

Plot

Der kommer intet godt ud af at vandre rundt i skoven, det ved vi godt, vi har set Evil Dead. Men det er lige netop i den store, mørke skov, at denne film foregår. En familie flytter til en afsidesliggende del af Irland. Manden, Adam, er træekspert, og han skal undersøge den lokale fauna, men de lokale advarer ham om, at der er skumle kræfter i skoven, som man ikke skal rode med. Specielt ikke, hvis man har et lille barn. Oven i det følger Adam en mystisk infektion, der synes at sprede sig blandt skovens insekter, der nærmest forvandler dem til zombier.

The Hallow

Detaljer

Genre Fantasy, Gyser
Originaltitel The Hallow
Instruktør Corin Hardy
Udgivelsesår 2015
Tags hund(dog), Irland(ireland), transformation, skov(forest), Woods, træ(tree), fe fortælling(fairy tale), baby, irsk(irish), drab en hund(killing a dog), Mill, svamp(fungus)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film