franske forviklinger

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Danièle Thompson med skuespillerne Marina Foïs, Marina Hands, Patrick Bruel, Guillaume Durand fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det skulle have været en ganske almindelig, lækker middag i Paris. Men bordet er dækket med utroskab, gamle affærer, hemmeligheder og en alt for stor appetit på livet. Snart bliver selskabet kastet ud i en alt andet end elegant dans om den varme grød. Gamle flammer forsøger at tænde ilden igen, mens livskriser kradser og værtinden gør sit ypperste for at holde konflikterne under overfladen. Franske forviklinger er en skøn film om alle de hemmeligheder og løgne, vi bærer med os - og som truer med at bryde ud i lys lue, når det passer os allerdårligst.

franske forviklinger

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel franske forviklinger
Instruktør Danièle Thompson
Udgivelsesår 2009
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere